Produsent: Homborsund Bryggeri.
Opprinnelse: Østlandet, Norge.
Produktkategori: Sider.
Råvare: Hageepler.
Sukker: Tilsatt 2,7 g/l.
Energi: 179 KJ (43 kcal).
Karbohydrater: 4,3 g/l.
Innhøstingsmetode: Høstet og selektert for hånd.
Fermentering: Sidergjær, ståltank.
Modning: Ingen modning.
Klaring og filtrering: Minimal klaring og ufiltrert.
Bruksområde: BIGNOSE CIDER er et like godt tilskudd på barer som på restauranter. Serveres kald i vinglass eller siderglass med eller uten is.
Poeng: 91, vinner av VGs sidertest i kategori butikkstyrke (15.05.24).
“Lett syrlig og fruktig smak av sitrus, friske epler og rabarbra. God og lett kremet munnfølelse. Balansert og medium lang ettersmak”.