Produsent: Homborsund Bryggeri.

Opprinnelse: Østlandet, Norge.

Produktkategori: Sider.

Råvare: Hageepler.

Sukker: Tilsatt 2,7 g/l.

Energi: 179 KJ (43 kcal).

Karbohydrater: 4,3 g/l.

Innhøstingsmetode: Høstet og selektert for hånd.

Fermentering: Sidergjær, ståltank.

Modning: Ingen modning.

Klaring og filtrering: Minimal klaring og ufiltrert.

Bruksområde: BIGNOSE CIDER er et like godt tilskudd på barer som på restauranter. Serveres kald i vinglass eller siderglass med eller uten is.

Poeng: 91, vinner av VGs sidertest i kategori butikkstyrke (15.05.24).

“Lett syrlig og fruktig smak av sitrus, friske epler og rabarbra. God og lett kremet munnfølelse. Balansert og medium lang ettersmak”.

BIGNOSE CIDER